Πέμπτη 23 Αυγούστου 2007

Πότε θα μπείτε στην έννοια του Ίντερνετ;

Ψάχνω να βρω ένα δωμάτιο για 3 βράδια στο Νάυπλιο ή έκει γύρω. Ανοίγω τα site με τις πληροφορίες, βρίσκω σελίδες ξενοδοχείων και ενοικιαζομένων δωματίων, βλέπω εικόνες, σχέδια, χάρτες, πληροφορίες, μαλακίες. Ψάχνω να βρω τιμή και διαθεσιμότητα. Η διαθεσιμότητα θα μπορούσε να ελέγχεται μέσω προγράμματος αλλά άντε πες είναι περίπλοκο... Οι τιμές που δεν αναγράφονται στη σελίδα όμως είναι απάτη. Με βάζει στη δαιδικασία να πάρω τηλέφωνα για να ρωτήσω για να μου πει ότι τιμή γουστάρει, ανάλογα με τις μέρες, την κίνηση, τα έξοδά τους. Γι΄ αυτό κι εγώ κλείνω μόνο σε όσα βλέπω τιμές στα site. Και οι υπόλοιποι να πα να γα.
Αν θέλει κανείς να πάει Νάξο ή Σύρο, ας αφήσει comment να προτείνω που.

2 σχόλια:

Chameleon_Dark είπε...

Φοβάμαι πως, μόνο με συμπεριφορές σαν την δική σου (το να επιλέγεις αποκλειστικά μέσω των "ιντερνετικά δικτυωμένων" ξενοδοχείων), μπορεί να αλλάξει κάτι σ'αυτό τον τομέα... Αλλά αργούμε ακόμα.... Δραματικαααααααααα....(κατά το "τα ζώα μου αργά"...)

Moloch είπε...

Τελικά έφτιαξα ένα e-mail και το έστειλα σε 3-4 ξενοδοχεία. Τα 2 μου απάντησαν μέσα σε μία ώρα, ενώ το ένα εκ των δύο σε 10 λεπτά. Κάτι είναι κι αυτό, δεν μπορείς να πεις!